العجينة:
كوب زيت
كوب زبدة
م ص بيكنج بودر
دقيق ما يعجن
ربع كوب ماء زهر او عطر و ان لم يوجد بامكانك اضافة ماء
الحشوة:
جبنة كيري
اي نوع من الجبنة التي تفضلين
بيضة
بقدونس
توضع العجينة ثم الحشوة
توضع بالفرن
و الف صحة
ازيكم يا حلوين
انهارده عملت كرواسون وباتيه
بعجينه العشر دقائق
والعجينه ده رووووووعه
وبتنفع فى كل حاجه ممكن بيتزا
فينو وتوست وممكن تعملى بيها المسخن الاردنى
اولحمه بعجين اللبنانى او الصفائح
او مينى بيتزا او ممكن تحشى عجوة بتبقى خطيرة
او تعملى بيها القرص الطريه الى بتتباع فى الفرن
ههههههههه يعنى...