فطور الصباح

الماني

:: عضو متألق ::
أوفياء اللمة



عجه البيض

الطريقة :


اقلي شوية بصل على النار وبعدين حطي معاه طماطم وخليه يتسبك شوية

قطعي شوية بقدونس وابشري جزر وحطيهم وبعدين اضربي كم بيضة مع ملح وحطيهم

اخلطي كلهم مع بعض ووطي النار عليهم وغطيها ..

خمس دقايق بتكون جاهزة ,,

قدميها بالطريقة اللي تحبيها .. ممكن تقسميها انصاف دوائر ..او تحطيها دائرة كاملة مثل ماهي

تقدم مع خبز عربي ..
 
تنبيه: نظرًا لتوقف النقاش في هذا الموضوع منذ 365 يومًا.
قد يكون المحتوى قديمًا أو لم يعد مناسبًا، لذا يُنصح بإشاء موضوع جديد.
العودة
Top Bottom