salut syiyt n3awnk sara hada ali 9dért 3lih
bssé7tk ....u balak matkhalilich 7a9i .u rani homme mechi femme hhh bach mataghl6ich
Pizza 'Almavn' England Ingredients: 1/4 cup warm water
1 m k instant yeast
2 cups flour Brown
1 cup white flour
1 PO salt
A glass of warm milk
3 as olive oil
1 as honey
1 egg
Few of Durra coarse flour I used semolina
:way Put the yeast with water for 5 d
Put with some liquid substances and kinesthetic
Add to it the yeast mix
Then add the mixture to half the amount of flour
with the addition of flour gradually until consist
Smooth and soft dough
Put them in a remote oil greased
Leave approximately brewing
Sprinkle the surface of the workplace with some flour
And Absti about cm thick dough and a half
Slice circuits
And put them on paper strewn butter handful of corn flour
Leave brewing again for a period of between 20 and a half Saahdaaha iron on the grill until
Mature on both sides and possible use of the frying pan
If there is no heavy Grill This image 'Almavn' from the inside Possible that the authors of inside jam or cheese or according to your taste
The idea of the English tradition that Iksmo Almavn
Into two fork-users and not the knife.
I've tried two methods and found that the form of Almavn
Inside best when used fork Alpha
Photos
Here with tomato sauce and oregano pizza And here with the sauce and cheese and chopped And here with the sauce and hard-boiled eggs and a few cheese Here is a complete squad chahia 6ayiba
u ida mafhémtich kach 3afssa haki la traduction en arabe
مقادير المافن الانجليزي
1/4 كوب ماء دافئ 1 م ك خميرة فورية 2 كوب دقيق اسمر 1 كوب دقيق ابيض 1 م ص ملح كوب من الحليب الدافئ 3 م ك زيت الزيتون 1 م ك عسل 1 بيضة قليل من دقيق الدرة الخشن انا استعملت سميد
الطريقة
ضعي الخميرة مع الماء لمدة 5 د ضعي المواد السائلة مع بعض و حركي اضيفي اليها مزيج الخميرة ثم اضيفي المزيج الى نصف كمية الدقيق اعجني مع اضافة الدقيق شيئا فشيئا حتى تتكون عجينة ملساء و طرية ضعيها في ناء مدهون زيت و اتركيها تختمر حوالي الساعة رشي سطح مكان العمل ببعض الدقيق و ابسطي العجينة بسمك حوالي سنتم و نصف قطعيها دوائر و ضعيها على ورق زبدة منثور عليه قليل من دقيق الذرة و اتركيها تختمر من جديد لمدة بين 20 ونصف ساعةضعيها على الشواية الحديدية حتى تنضج من الجهتين و ممكن استعمال مقلاه ثقيلة اذا لم تتوفر الشواية ممكن ان تحشيه مربى او جبن او حسب ذوقك على فكرة من تقاليد الانجليز ان يقسمو المافن الى قسمين مستعملين الشوكة وليس السكين. لقد جربت الطريقتين ووجدت ان شكل المافن من الداخل افضل عندما تستعمل الشوكة aya bssa7tkom kaml .radj3tini 'assayida réz9i' allah yéhdik sara