طريقة عمل الشمع من قشر البيض

الحالة
مغلق ولا يسمح بالمزيد من الردود.

chygivara

:: عضو بارز ::
أحباب اللمة
إنضم
1 جانفي 2008
المشاركات
3,138
نقاط التفاعل
3
النقاط
157
العمر
34
ExportImage.ashx
ExportImage.ashx


ExportImage.ashx


ExportImage.ashx


ExportImage.ashx
ExportImage.ashx


ExportImage.ashx


ExportImage.ashx









الأدوات:
قدر صغير
شموع
بيـض
عود أسنــا ن

خطوات العمـــــل :

-اول نجيب البيضه ونفتحه لها فتحه صغيره من فوق مثل مـــا انتم شايفين با ل


صورة ...
-نفرغ البضه وبعد مانفرغها نغسلها بالميه حتى تنظف كليا بس برقه علشان ماتنكسر البيضه
-طريقه تنظيفها انك تدخلين اصبع من اصابعك جو البيضه من الفتحه الصغنونه وتدعكي عشان
-تنظف ...بس مثل ماااقلنــا ((( بشوي شوي ))..

-نجيب القدر ونحطه جواه الشمعه باللون الي انتي عايزاه وتحطي الشمع على نار هادية بسرعه تذوب

-بعد تذوب الشمعة تصبيها جوه قشرالبيض
-نجيب الفتيله الشمعه الي ذوبنا ها وندخلها جوا
-ونعقدها على عود اسناان عشان متقعش جوا..
-وبعد كده ندخلها للفريزر واذ ا جمدت نطلعها من الفريزر .

-بعد ماجمدت نشل عود لاسنان ونبدا نقشرها

-نجيب خرز او ترتر او شريطه او اي شي لتزينها بي
 
رووووووووووووووووووووووووووعة يسلموا
 
شكرا لك على الموضوع القمم

 
فكرة رائعة

فكرة رائعة ، يعطيك الصحة:thumbup::thumbup::thumbup:
 
merciiii bqp
 
والله فكرة هايله بزاف بارك الله فيك .
 
merciiiiiiiiiiiiiiiiii
 
الحالة
مغلق ولا يسمح بالمزيد من الردود.
لإعلاناتكم وإشهاراتكم عبر صفحات منتدى اللمة الجزائرية، ولمزيد من التفاصيل ... تواصلوا معنا
العودة
Top