صينية الارز بلحمة المفروم طريقة سهلة

بنت الجسور المعلقة

:: عضو مُتميز ::
أحباب اللمة
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
صنية الرز باللحمة المفرومة
نحتاج رز مصلوق مع حبهان والقرنفل وورق غار وشوية زبدة وشوية ملح بعد ماينضج يغسل ويترك حتى يستقطر كويس
نمر للحمة المفرومة
نقطع طماطم وبصلة صغيرة ونعملهم على نار في مقلاة مع الكزبرة والملح فلفل اسود فلفل احمر او البابريكا اسكنجبير كمون ملح نخلط الكل حتى تدوب الطماطم تماما ثم نضيف اللحمة المفرومة او الكفتة نحركها حتى النضج ثم ناخد صنية الفرن ندهنها بشوية زبدة ونفرش طبقة من رز ثم الحمة المفرومة ثم رز من الفوق ناخد بيضتين ونخلطهم كويس مع شوية حليب ونفرغهم على رز من الفوق ثم نضيف الجبن المبشور تدخل للفرن حتى يتماسك البيض من نصف ساعة الى 40 دقيقة
وبالهناء والشفاء

3867674218_2c73f34bc5.jpg
 
السلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاته
شكرااااااااااااااعلى وصفة الارز الرائعة
 
merçiiiiiiiii
 
شكرااااااااااااااعلى وصفة الارز الرائعة
 
يعـــــــــــــــطيك الصحــــــــــــة ........صح فـــــــــطورك
 
رووعة
شكرااا ليك
 
thank u sweety
 
يعطيــــك الصحة
بوركــــت
و صـــح فطرك

و تقبل الله منا و منكم صالح الأعمال
 
شكرا على الموضوع
 
العودة
Top Bottom