التفاعل
29
الجوائز
167
- تاريخ التسجيل
- 14 نوفمبر 2006
- المشاركات
- 1,144
- آخر نشاط
1- دقيق شعير مش ضروري مغربل
2- نجيب صينيه كبيره
3- ماء فاتر
4- ملح ويكون مركز
وده الجزء الاول من الطبخه نضع الدقيق في الصينيه تم نسكب الماء مش كتير ونص كيلو ملح تم نخلط وكان تاجرو عجانه تخلطكم يكون احسن وخلوها مدة شهر لكي تخمر
الجزء التاني
وهي مرقه عاديه تعملها اي ست بيت بس تكتر من الفلفل ويكون حار
2- نجيب صينيه كبيره
3- ماء فاتر
4- ملح ويكون مركز
وده الجزء الاول من الطبخه نضع الدقيق في الصينيه تم نسكب الماء مش كتير ونص كيلو ملح تم نخلط وكان تاجرو عجانه تخلطكم يكون احسن وخلوها مدة شهر لكي تخمر
الجزء التاني
وهي مرقه عاديه تعملها اي ست بيت بس تكتر من الفلفل ويكون حار