طريقة عمل بيتزا مارجريتا

  • كاتب الموضوع كاتب الموضوع LINA DZ
  • تاريخ النشر تاريخ النشر

LINA DZ

:: عضو مُشارك ::
303536_472472232809189_1110281075_n.jpg


1 ك دقيق
ملعقة خميره فوريه
1ملعقة ملح صغيره
نصف ملعقة سكر صغيره
نصف كوب زيت
2كوب زبادي
ماء دافيء
الطريقة

ويقلب حتي يمتزج مع الدقيق ثم نضع الزبادي

والزيت ويقلب الخليط جيدا

(ملحوظه : الزيت بيتحط مباشرة دون تسخينه )

ثم يوضع الماء الدافي للعجن وبيكون حسب احتياج العجينه

مع مراعاة ان تكون المياه فاتره لانها لو ساخنه هتفشل العجينه

ويتم العجن
وتترك العجينه حتي تختمر تماما
ثم تقطع كرات علي حسب العدد المطلوب


ثم تفرد كل قطعه علي حدي ويضاف اليها الحشو

الحشو ...
بالنسبه للمكونات اللي بتتحط علي البيتزا دي حسب زوق كل واحد في الاكل
هنا حطينا فلفل اخضر - طماطم - زتون اسود قطع - لحم مفروم معصج
جبن متوزريلا - جبن دوبل كريم - صلصه عليها معلقة زيت وقيلي من الملح والفلفل
لدهان العجينه بعد فردها بالصلصه ثم نضع العصاج وعليه الطماطم والزتون والفلفل وعلي الوش الجبنه
 
مشكوووووووووووووووووورة
 
مشكووووووووووووووووووووووووووووووووورة:-r
 
عندي ديبلوم فيها البيتزا نديرها بكل الأنواع بصح عندي برشا مشني ندير فاهاا

شكراا
 
توقيع EL General
merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
 
رد: طريقة عمل بيتزا مارجريتا

بارك الله فيك حنونة
امممممممممممممممممم باين عليه بنين
بصحتكم
 
رد: طريقة عمل بيتزا مارجريتا

مشكوووووورة على الموضوع
 
تنبيه: نظرًا لتوقف النقاش في هذا الموضوع منذ 365 يومًا.
قد يكون المحتوى قديمًا أو لم يعد مناسبًا، لذا يُنصح بإشاء موضوع جديد.
العودة
Top Bottom