اسبفسار علشان العجينة

  • كاتب الموضوع كاتب الموضوع LINA DZ
  • تاريخ النشر تاريخ النشر

LINA DZ

:: عضو مُشارك ::
بنات ما عرفت متى اتوقف عن عجن العجينة

بدي اعمل كيك او ملاوي ....


بس ما اعرف متى اتوقف عن عجنها بيدي


اتوقف لما تكون طرية او لما تتماسك مع بعضها ؟؟


حضرت مرة عجينة ملاوي بس كانت طرية و تنحل بسرعة لما بكورها كرات صغيرة

كنت المها بالزيت علشان اكمل افتحها و اتعامل بيها


ليش ؟؟
 
رد: اسبفسار علشان العجينة

وعليكم السلام
الملاوي تقصدي المسمن ؟
لازم العجينة تدلكيها مليح مع اضافة الما تدريجيا ليها ...ماتبليهاش دفعة واحدة
ولازم تكون طرية لكن مش مرخوفة ياسر باش تساعدك
نوعية السسسميد مهمة جدا ..كلما كان من النوعية الممتازة كلما كانت النتيجة افضل
 
رد: اسبفسار علشان العجينة

نوعية السميد متوسطة

دلكتها حتى اصبحت بتتفرقع

بس مش متمسكة مابعرف ليه
 
رد: اسبفسار علشان العجينة

تسلمي حبوبتي

راح اكرر الامر بشوف نتيجة
 
تنبيه: نظرًا لتوقف النقاش في هذا الموضوع منذ 365 يومًا.
قد يكون المحتوى قديمًا أو لم يعد مناسبًا، لذا يُنصح بإشاء موضوع جديد.
العودة
Top Bottom