المحترف 12
:: عضو مُشارك ::
- إنضم
- 30 ماي 2009
- المشاركات
- 353
- نقاط التفاعل
- 4
- النقاط
- 7
المكونات :
1- كمية من البندق العادي والبندق المجروش..
2- شكولاته خام 200 جرام..
3 - ملعقتان كبيرة شوكولاته نوتيلا.
4- من 40 الى 50 جرام زبدة (اي نصف اصبع)
5- قوالب اشكال
الطريقة:
1- تحطو الزبدة + الشيكولاته الخام في حمام مائي.. وتذوبوها ..
3- تضيفو كمية من البندق المجروش 200 غرام تقريبا
4- تضيفو ملعقتاان نوتيلا على الخليط لين تصير
طريقة عملها في القالب:
1 - تزيدوا كمية بسيطه جدا في القالب ..باه تعملو الشكل
2- تضيفو البندق عليه ..
3- تحطو الخليط على القالب ..
4_وتكملوا زي الخطوات الثلاث الأولى ..
5 _ بعد ما تكملو تحطوها في الثلاجة حتى تجمد
الخطوة الأخيره
تخرجوها من الثلاجة و تقلبوها .. طبعا على حسب القالب اللي تحطي فيه
و بالهنا و الشفاء ليكم
تحيات اختكم