التفاعل
38
الجوائز
677
- تاريخ التسجيل
- 16 أوت 2009
- المشاركات
- 2,927
- آخر نشاط
- تاريخ الميلاد
- 2 أفريل 1990

طريقة عمل الكريم شانتيه بالصور
[FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica] [FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica] المقادير
ـــــــــــــــــ *** نصف كيلو كريمة لبانى [/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica]
** نصف كوب سكر بودرة [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica]
** 1 ملعقة صغيرة فانيليا [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica]
** ربع كوب ثلج جروش ناعم [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica]
** الطريقة
ـــــــــــــــــــــــ ** ضعى المقادير كلها فى سلطانية من الصينى و تضرب المقادير كلها [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica]
بالمضرب السلك ولكن ببطء لكى تتماسك الكريمة و بمجرد ما يغلظ قوامها كفى عن ضربها [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica]
حتى لا تكون زبد . [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica]
*** ضعى الكريمة فى الثلاجة لحين استعمالها[/FONT] [/FONT]

[FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica] [FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica] المقادير
ـــــــــــــــــ *** نصف كيلو كريمة لبانى [/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica]
** نصف كوب سكر بودرة [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica]
** 1 ملعقة صغيرة فانيليا [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica]
** ربع كوب ثلج جروش ناعم [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica]
** الطريقة
ـــــــــــــــــــــــ ** ضعى المقادير كلها فى سلطانية من الصينى و تضرب المقادير كلها [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica]
بالمضرب السلك ولكن ببطء لكى تتماسك الكريمة و بمجرد ما يغلظ قوامها كفى عن ضربها [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica]
حتى لا تكون زبد . [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica][FONT=Tahoma,Arial (Arabic), Arial, Helvetica]
*** ضعى الكريمة فى الثلاجة لحين استعمالها[/FONT] [/FONT]