اومليت خمس نجوم ...

الحالة
مغلق ولا يسمح بالمزيد من الردود.

وردة الامل

:: عضو فعّال ::
أحباب اللمة
01245662075.jpg
icon.aspx

المقادير:
- 5 بيضات
- ملح وفلفل

- ملعقة زيت

- بقدونس للزينة

تانيا الحشوة:

- ملعقتين دقيق

- ملعقتين زبدة او زيت

-ملح + فلفل اسود

- اك حليب سائل

- نصف فنجان كريمة خفق

- جبنة تشدر مبشورة او موتزاريلا زي ماتحبي

تالتا:

بصل اخضر مقطع + فطر مقطع ( نشوحهم على النار مع ملعقة زيت +ملح وفلفل)


الطريقة:

- نعمل اولا الصلصة البيضا بإضافة الدقيق الى الزبدة مع التحريك على نار هادية ورشة ملح

- نضيف الحليب الساخن وبعده الكريما

- نعمل الاومليت بخفق البيض مع الملح والفلفل والبقدونس

- نصب البيض ف طاسة من التيفال مدهونة بالزيت ونضعه ف صحن التقديم

- نضع الصلصة البيضابعد ان نضيف اليها البصل الاخضر والفطر داخل الاومليت ولكن نملأ نصف الدائرة فقط

-نضع الجبنة عليها ونطبق الاومليت

- نرش البقدونس على الوجه

ونقدمه ساااخن وبالهنا والشفاء
 
الحالة
مغلق ولا يسمح بالمزيد من الردود.
العودة
Top Bottom